Мода весни 2017: традиційна класика та стильні новинки від українського виробника

Що вдягнути цієї весни, аби ловити на собі погляди захоплення, аби не відставати від трендів та почуватися комфортно і водночас елегантно. Ми підібрали для вас жiночi сукнi українського виробника, які стануть основою весняного образу кожної леді.

«Не звертай уваги на тренди. Не дозволяй моді володіти собою: ти вирішуєш, хто ти, і що хочеш висловити тим, як одягаєшся і як живеш», – казав видатний дизайнер Джанні Версаче.

У нашій підбірці – ми не дотримуємося рамок чітких канонів моди, яку диктують фешн-подіуми. Тут приклади простих речей, які можуть створити найрізноманітніші образи – від хуліганки до леді-елегантності.

Ще трішки зими

Для тих, хто не готовий розлучатися із затишними в’язаними речами, бренд «Time of Style», наприклад, пропонує універсальну сукню у стилі на межі мінімалізму та «city casual». Тканина сукні на 30% складається з вовни – тож вбрання буде і теплим, і водночас «легким».

Або ось такий затишний демісезонний варіант від «Marani».

Ближче до весни, але все ще теплі варіанти – сукні-мішки. Це комфортний тип одягу, який може і виглядати елегантно, і бути зручним. До прикладу, трикотажна максі-сукня стилю «sport casual» від «GrandUA».

Настрій «легкості»

Для тих, хто уже готовий закинути на найвищу поличку шафи теплий одяг і примірити образ елегантної леді пропонуємо лук на межі стилів романтизму, мінімалізму і традиційного «casual»

Весна – час, коли квіти в гардеробі прекрасної леді будуть, як ніколи, доречними. Наприклад, український бренд «Bicotone» пропонує сукню теплих тонів із ненав’язливими квітковими візерунками.

Також можна зібрати образ із декількох елементів. «Ri Mari» створив легку спідницю, яку можна доповнити, наприклад, кофтинкою або блузою з рукавом «три чверті». «Повітряна» тканина кофтини доповнить весняний образ.

Ця спідниця подібна до спрощеної варіації стилю «new look», який після другої світової війни ввів у моду Крістіан Діор.

Сукня-сорочка

Цього сезону продовжує набирати популярності сукня-сорочка. При чому вона може мати найрізномантніші варіації – «city casual», «business casual» і навіть традиційна класика. Деякі з видів суконь-сорочок можуть навіть стати основою образу хуліганки. Наприклад, для перетворення сорочку на сукню «Time of Style» просто додав довжини, залишивши класичний крій. Пояс додає нотку елегантності. Тканина – 100% бавовни.

Бренд «LVN» доповнив дизайн традиційної сорочки спідницею-конусом. Такий варіант виглядає більше елегантним, на відміну від попереднього.

А сорочка бренду «LP» більше тяжіє до ділового стилю, хоча лишається в рамках  «business casual».

Весняна бізнес-леді

І наостанок, стиль актуальний у будь-яку пору року – ділова класика. Він характеризується чіткими лініями та неагресивним дизайном. Часто межує з мінімалізмом. У створенні цього образу ми не будемо обмежуватися офісним дрес-кодом. «Весняна бізнес-леді» може виходити за чіткі рамки стриманості. Від того лук не буде виглядати менш елегантним.

Бренд «GrandUA» пропонує таку сукню як повсякденний варіант. Вона межує між класикою та традиційним «casual».

«Glem» додає до сукні елементи дизайну контрастного чорного кольору.

Натомість «LP» стає ближчим до мінімалізму. Сукня пошита з трикотажу однотонного кольору. Доповнити і увиразнити її можна за допомогою аксесуарів.

Мінімалістична сукня від «Bicotone» також близька до класики. Проте вона – універсальна, тож може бути і прикладом повсякденного одягу. Тканина – костюмний креп.

Ми підібрали для вас 11 варіантів різних стилів та типажів – це усе жiночi сукнi українського виробника на різний смак.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Мода весни 2017: традиційна класика та стильні новинки від українського виробника

  1. Дуже гарно! Все ніяк не звикну до того, що у нас також виробляють красивий та якісний одяг.

Коментарі заборонені.