На Великодньому Благодійному Аукціоні зібрали майже 200 тисяч гривень

Сьогодні, 12 квітня, у кропивницькому Музеї Мистецтв увосьме відбувся Великодній Благодійний аукціон. Цього року організатори збирали кошти на медичне обладнання для Кіровоградського обласного онкологічного центру.

Цієї весни у рамках Великоднього аукціону започатковано ще й “Тихий Аукціон”, лоти на який надали діти творчої студії “Індіго”, художники, аматори, журналісти та студенти, які тільки починають свій шлях у мистецтві. На двох аукціонах представили по 27 робіт.

Як і минулоріч, кошти, зібрані в результаті торгів, будуть спрямовані на потреби Кіровоградського обласного онкологічного диспансеру. Працівники онкоцентру визначать необхідне обладнання для покращення рівня надання послуг, а організатори аукціону закуплять і встановлять його у медичному закладі.

На благодійному аукціоні представлені не лише картини, а і доволі незвичні лоти. Наприклад, дизайнерський кераміко-гранітний обігрівач “Вітер”. Організатори запевняють, що обігрівач прикрасить будь-яку оселю і дозволить значно зекономити кошти господарів.

“Приємно, що дуже багато людей є постійними учасниками благодійного заходу. Відкриті і щирі люди, які допомагають зробити світ трішечки кращим, – говорить заступник директора Музею Мистецв Ганна Осіпова. – Не обов’язково купувати картину – люди, які просто хочуть долучитися до доброї справи, можуть просто купити квиток за 100 грн. Ця вартість є стабільною з початку першого аукціону”.

Як повідомила Першій електронній Ганна Осіпова, за підсумками торгів Великоднього аукціону вдалося зібрати 179 300 грн, за лоти “Тихого аукціону” отримали 5560 грн, а на вхідних квитках заробили 4700 грн. Загальна сума склала 189 тисяч 560 гривень.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар