Хореографічний ансамбль “Росинка” відсвяткував свій день народження казкою

Днями на сцені Кіровоградської обласної філармонії відбувся ювілейний концерт-казка «Розмалюємо світ», присвячений 35-річчю Народного художнього колективу України хореографічного ансамблю «Росинка» Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості. Організатори влаштували концерт у форматі казки для всіх гостей свята. Вони нарешті зібрали на сцені героїв, які раніше не зустрічалися в одному мультфільмі чи казці.

Повний зал гостей перебуває в очікуванні феєричного свята. Малеча бігає залом, танцюристи “Росинки” готуються до виходу на сцену, а батьки з нетерпінням чекають виступу їхніх дітей. І ось початок…

Прекрасна принцеса, яка не бачила нікого й нічого красивішого за себе, за виключення хіба що сонечка, не бажала жодної конкуренції. Вона змінила ясний і сонячний день на шалену бурю й дощ, який змив усі фарби її королівства. Для того, щоб повернути яскраві кольори в своє царство, королева повинна зібрати сім різних квіточок, які розміщені в різних куточках планети. Вона відправляється в довгу та непередбачувану мандрівку. На її шляху зустрічаються і прекрасні феї, і мудрий павук Шнюк, і веселі поросята,  і розумні фіксики, і багато інших несподіваних персонажів. Ось нарешті вона знаходить останню квітку й усі кольори, разом із веселощами, знову повертаються в королівство.

“Разом із колективом ми намагалися перенести всіх присутніх у світ казки. Яскраві костюми, незвичні постановки і чудові танці – це все ми створили для того, щоб здивувати нашого глядача і довести, що “Росинка” – це маленький садочок танцювальних квіточок”, – сказала під час промови керівник хореографічного колективу Галина Чайковська.

 Концерт завершився привітаннями колективу та подарунками для маленьких танцюристів.

  

Поширити:

Залишити коментар:

коментар