Художній музей у Кропивницькому стане “Музеєм мистецтв”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Після голосування у соцмережі за нову назву Кіровоградського обласного художнього музею були обрані 4 варіанти. Шляхом таємного голосування колектив музею визначив назву-фіналіста – “Музей мистецтв”.

Як повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці директор музею Тетяна Ткаченко, наразі розпочинається процедура перейменування:

“На голосування ми винесли чотири варіанти, які набрали найбільше голосів підтримки громадськості. Навіть приєднавши усі голоси з усіх поширень, обговорень із інших гілок, кількість голосів значно зросла та результати у відсотковому відношенні практично не змінилися.

Таким чином найбільше громадськістю було підтримано такі назви: Центральноукраїнський музей мистецтв, Музей мистецтв, Музей мистецтв “Єлисавет-арт” та Музей мистецтв ім. Івана Похитонова.

За результатами таємного голосування більшістю голосів співробітників музею було прийнято рішення про перейменування Кіровоградського обласного художнього музею на Музей мистецтв.

Таким чином розпочинаємо відповідну процедуру щодо перейменування КОХМ в КЗ обласної ради “Музей мистецтв”.

Та вже по завершенню даного етапу розпочнемо роботу щодо приведення у відповідність установчих документів, бланків, печатки та штампів із урахуванням і зміни назви обласного центру!, – йдеться в повідомленні.

Жителі Кіровоградщини можуть обрати нову назву для художнього музею

Поширити:

Залишити коментар:

коментар