У Кропивницькому коронували трьох красунь

Днями в Кіровоградській обласній філармонії  відбувся п’ятий ювілейний конкурс краси “Королева Кіровоградщини 2017”. Загалом, у конкурсі взяли участь 26 дівчат. Переможницею у номінації  “Королева Кропивницького 2017” стала Марiя Фiлiп’єва, а титул “Королева Кіровоградщини 2017” завоювала Олена Мальована, а звання “Королева Центральної України” виборола  жителька м. Кременчук Полтавської області Олена Теслюк.

Незмінним організатором конкурсу є модельна агенція «Rimo», яку очолює шоумен, громадський діяч і  відомий український дизайнер Олександр Працков. Співогранізатори конкурсу – управління молоді та спорту  КОДА та відділ сім’ї й молоді Кіровоградської міської ради. 

До речі, незадовго до проведення конкурсу “Королева Кіровоградщини 2017”, модельна агенція “Rimo” організовувала благодійний аукціон. Дівчата презентували смачні вироби, саморобні прикраси й аксесуари для дому.  Під час аукціону було зібрано 2 тис. 222 грн, які пішли на лікування онкохворій дівчинці Вікторії Булат.

Конкурс розпочався зі знайомства глядачів із претендентками в рамках першого виходу конкурсанток у брендових дизайнерських вбраннях у стилі кежуал. Дівчата демонствували різноманітні вбрання – починаючи з коротких топів, закінчуючи елегантними сукнями. Наступний вихід учасниць – дефіле в сукнях, які прикрашали дизайнерські аксесуари, виготовлені в українському стилі. Також красуні виходили на сцену в купальниках. Організатори вечора додали до цього традиційного дефіле елемент додаткового дизайнерські елементи – напівпрозорі в’язані вироби.

На завершення красуні приміряли на себе образи королев – традиційне заключне дефіле в вечірніх сукнях.

Додатковими яскравими фарбами конкурсної програми були виступи дитячих хореографічних колективів, які вражали гостей своїми танцями. Красуні демонстрували різноманітні вбрання під супровід пісень місцевих виконавців. В перервах між виходами моделей на сцену, юні представники модельної агенції “Rimo” презентували дитячі колекції одягу та аксесуарів.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар