Кропивницькі моделі збирали кошти на лікування онкохворої дівчинки

Днями  у Кропивницькому відбувся благодійний аукціон від учасниць конкурсу «Королева Кіровоградщини». Незмінним організатором заходу є модельне агенція «Rimo» у співпраці з міжнародним благодійним фондом «Янгол Життя».

28 красунь модельної агенції «Rimo» демонстрували свої таланти, кулінарні здібності і вироби ручної роботи, щоб зібрати якомога більше коштів на лікування онкохворої 6-річної дівчинки Вікторії Булат.

“Ми дуже часто проводимо такі благодійні зустрічі й аукціони – це вже п’ятий рік поспіль. Перед конкурсом краси, який відбудеться незабаром, ми залучаємо наших моделей до благодійності, щоб показати їм, що про це не можна забувати”, – розповів керівник модельного агентства «Rimo» Олександр Працков.

Вікторії Булат із Кропивницького лише 6 років. У неї гліома хіазми і обох зорових нервів з повною втратою зору. Вона не бачить із півторарічного віку. Діагноз дівчинці поставили в один рік і три місяці і до недавнього часу пухлина не росла. Однак зараз пухлина почала швидко прогресувати.

“Зараз медики розписали дитині курс хіміотерапії, який вона вже проходить із болем і сльозами… Віка мріє політати на літаку, вертольоті і повітряній кулі. Вона навіть знає, як можна літати і не боятися цього. Все просто – потрібно заплющити очі і страшно не буде. Мрія Віки здійсниться пізніше, коли вона одужає. Ми лише разом з вами можемо наблизити її мрію до реальності, якщо допоможемо фінансово”, – розповідає представник міжнародного благодійного фонду “Янгол життя” Вікторія Семененко.

Зараз лікарі говорять, що дівчинці обов’язково необхідне шунтування. І коли стан здоров’я дівчинки трішки покращиться, їй вже робитимуть операцію. Вартість одного шунта – 50 тисяч гривень.

“На рахунку міжнародного благодійного фонду «Янгол життя» вже є половина суми, необхідно  зібрати іншу половину коштів. Волонтери відкрили збір коштів на придбання шунта, просять всіх небайдужих долучитися і допомогти. У батьків грошей на лікування дитини зовсім немає. Одна надія на те, що всі разом ми допоможемо Вікусі. Я сподіваюся, що на сьогоднішньому вечорі ми зберемо суму, яка допоможе дівчинці здійснити свою мрію”, – додає Вікторія Семененко.

Загалом, під час благодійного аукціону було зібрано 2 тис. 222 грн, які підуть на лікування маленької Вікторії.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар