“Антитіла” привезуть у Кропивницький “Сонце” (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

9 березня в рамках всеукраїнського туру “Сонце” у Кропивницький приїде гурт “Антитіла”. Квитки можна придбати тут.

“Зустрічаємо весну під девізом “Сонце”!
Всеукраїнський тур гурту “Антитіла” набирає обертів. Попереду 29 міст, у кожне з яких ми привеземо новий якісний саунд із сучасним світловим обладнанням та відеоекранами. Не пропустіть! До зустрічі на концертах туру “Сонце”! Всім тепла!” – запрошують “Антитіла” на концерт.

Нагадаємо, на початку лютого у Кропивницькому відбулася творча зустріч лідера гурту “Антитіла” Тараса Тополі. Музикант поспілкувався зі студентами, розповів про своє життя та про те, чому варто залишатися в Україні і не шукати кращої долі десь за кордоном.

Про те, чим Тарасу Тополі запам’яталася зустріч із кропивницькими студентами, що найбільше музиканту подобається у місті на Інгулі, яка його улюблена пісня із власного творчого багажу та кого із колег-виконавців він слухає, про те, чого навчило “життя у казармі” та чому все ж таки варто залишатися жити у рідній країні – про це та багато іншого лідер гурту “Антитіла” розповів у відеорубриці “Від PERSHої особи”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар