Гурт “ТІК” влаштував у Кропивницькому “Євродвіжн”

Учора, 1 березня, у перший день весни у рамках Всеукраїнського туру “Євродвіжн” у Кропивницький завітав гурт “ТІК”. 

Неймовірно сильна, позитивна та світла енергетика, що панувала в приміщенні обласної філармонії, з’явилася вже з першої хвилини виступу гурту «ТІК».  Виконавці продемонстрували кропивничанам програму «Євродвіжн», із якою гастролюють багатьма містами України.

Музиканти виконали як добре відомі хіти «Вчителька», «Свєта», «Сірожине пірожине», так і нові запальні композиції «Робот» та «АЛЬО-НА». Лідер гурту “ТІК” Віктор Бронюк розповів глядачам, що пісня “Робот” з’явилася саме завдяки кропивничанину Євгену Манженко.

“Пісня стала дуже популярною і завжди сприймається на “ура”, – каже лідер гурту “ТІК” Віктор Бронюк.

«ТІК» також представив кропивницькій публіці ті пісні, які досі ніде звучали. Зокрема, Віктор Бронюк виконав улюблену пісню своєї бабусі у власній обробці і композицію, яку присвятив своїй мамі.

Лідер гурту “ТІК” пропонував глядачам заспівати і станцювати разом:

“Ми подорожуємо від міста до міста всією Україною. Проводячи концерт, ми пропонуємо кожному співати разом з нами, не стримуючи себе. Якщо душа хоче танцювати, то вставай і танцюй разом із нами!”

За традицією гурту, яку «ТІК» зберігає понад три роки, концерт завершився піснею «Так, я люблю Україну!», під яку весь зал аплодував стоячи.

DSC_0713 DSC_0720DSC_0728 DSC_0896 DSC_0989 DSC_1016 DSC_1023 DSC_1038 DSC_1062 DSC_1128

Поширити:

Залишити коментар:

коментар