Стильно, модно, лаконічно: “100 хвилин гумору” Братів Шумахерів у Кропивницькому зібрав аншлаг

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Стильно, модно, лаконічно – як у Жванецького. Ритмічно, музикально, по-ідіотськи – як у піснях дідуся Панаса. Із паспортом, довідкою з БТІ, бюрократично – як у громадській вбиральні недалекого майбутнього. Вчора, 16 лютого, у Кропивницькому відбувся концерт “100 хвилин гумору” авторів та акторів “Студії “Квартал 95” Братів Шумахерів.

18:45 – підбалконні ряди обласної філармонії у Кропивницькому вже майже вщент заповнені. Кропивничани тихо та слухняно виглядають виходу кумирів на сцену. Перші сім рядів партеру дочекалися своїх гостей уже ближче до початку – о 19:10 у залі не лишилося майже жодного місця.

Останні два стільчики, які стояли на сцені, зайняли вже, коли на годиннику було 19:20. Але то ще недовго затрималися такі (!) поважні гості:

“Найсмішніші люди країни”, – пролунало з-за сцени.

І з’явилися вони… Концерт “100 хвилин гумору” Братів Шумахерів відкрили Олег Ляшко та Віталій Кличко.

DSC_0836

Саме в Кропивницькому міський голова столиці “дізнався”, що Євробачення відбудеться в Києві. І тільки після обговорення “нових корупційних схем” курсування Ляшка до складу журі, а його протеже – на Олімп конкурсу, ВІП-гості з “розігріву” зняли свої маски. Зі сцени зазвучали голоси Сергія Цвіловського і Юрія Великого – авторів та акторів “Вечірнього кварталу”, дует “Брати Шумахери”.

“Сьогодні у нас четверте місто туру: Дніпро, Маріуполь, Запоріжжя і тепер – ви. У кожному місті у нас аншлаг, що безмежно приємно. І ми дуже раді, що ви підтверджуєте цей факт. Ми вам щиро вдячні за гостинність”, – привітався із кропивничанами Юрій Великий.

DSC_0850

Актори привезли концертну програму під назвою “100 хвилин гумору” і пообіцяли, що 100 хвилин точно буде, а чи матиме місце гумор – залежить від залу. Аби підкорити публіку, Брати Шумахери показували як старі-добрі мініатюри, так і нові – нещодавно презентовані. В їхньому виконанні завітали у Кропивницький Михайло Михайлович Жванецький зі своєю стильною, модною, лаконічною поштовою скринькою; і дідусь Панас з піснями фестивалю “ідіотською музики”; і недалеке бюрократичне майбутнє, де вимагають купу довідок, щоб лишити “імпорт” у громадському туалеті; навіть Галя-Ігор з дядьою Сірожою побували у місті на Інгулі.

Зрештою, більш ніж 100 хвилин минуло в гуморі навіть з нотками істерики…

Поширити:

Залишити коментар:

коментар