Пенсіонери Кропивницького готові боротися з місцевою владою за свої права

Сьогодні, 1 жовтня, у Кропивницькому пройшов мітинг «Партії пенсіонерів України», який приурочений до Дня ветерана та людей похилого віку.

На площі перед пам’ятником Богдана Хмельницького зібралося близького 200 пенсіонерів з Кропивницького та навколишніх селищ. Під час мітингу голова міського осередку «Партії пенсіонерів України» Михайло Мицюк повідомив, що сьогоднішній мітинг – це не просто вітання для людей похилого віку, а й спроба зробити їх життя комфортнішим.

«Сьогодні ми оголошуємо збір підписів стосовно двох актуальних питань для пенсіонерів міста. Перше стосується поборів у вигляді добровільних внесків у медичних закладах. Друге – на дотримання вимоги про безоплатне перевезення пенсіонерів у громадському транспорті, оскільки часто людина, яка по закону має право на пільговий проїзд, не отримує його», – розповів про мету зібрання Михайло Мицюк.

DSC_0290

Члени ППУ планують зібрати по 900 підписів з кожного питання. Михайло Мицюк розповів, для того, щоб їх не звинуватили у фальсифікації підписів, кожен підпис буде закріплено прізвищем, ім’ям та по батькові особи, яка його поставила. Також там буде вказано контактний номер підписанта.

Наступного тижня ці підписи будуть передані уміську раду Кропивницького.

DSC_0271

Поширити:

Залишити коментар:

коментар