Кіровоградці можуть стати детективами антикорупційного бюро

Учора, 11 липня, Розпорядженням Директора Національного антикорупційного бюро України було оголошено конкурс на заміщення вакантних посад детективів, старших детективів та заступників керівника Підрозділу детективів.

Детективам буде надана можливість отримати робоче місце у Києві, Львові, Одесі, Харкові. Усього вакантиними є 92 посади.

Головним акцентом так званого “регіонального” підрозділу детективів стане оперативна робота у територіальних управліннях. Саме тому у НАБУ шукають досвідчених оперативників, які відзначаються високою самоорганізацією, нетерпимістю до корупції та відсутністю корупційних ризиків (у минулому та нині).

 Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, мають подати документи, визначені порядком проведення відкритого конкурсу для призначення на посади у Національному бюро.

Документи, для участі у конкурсі, подаються шляхом надсилання до Національного бюро (03035, м. Київ, вул. Василя Сурикова, 3, Національне антикорупційне бюро України, з позначенням на конверті “НАБУ” та посади, яку бажає зайняти особа, із зазначеного переліку) протягом 15 календарних днів з дня оприлюднення цього оголошення на офіційному веб-сайті Національного бюро (www.nabu.gov.ua).

Прийом документів триватиме до 26 липня 2016 року.

Для додаткової інформації звертайтесь:
(044) 246-32-96

E-mail: commission1@nabu.gov.ua

Поширити:

Залишити коментар:

коментар