Кіровоградські депутати все-таки голосуватимуть за Кропивницький

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Депутати Кіровоградської міськради не підтримали пропозицію депутата міськради від “Батьківщини” Романа Колісніченка про виключення з порядку денного розгляд депутатського звернення Костянтина Яриніча “Щодо перейменування м. Кіровограда на Кропивницький”. У запиті депутати мають висловитися,  підтримують чи не підтримують вони назву Кропивницький для Кіровограда. 

Лише 7 депутатів підтримали дану пропозицію. Ігор Волков виступив із пропозицією залишити дане питання у порядку денному.

Народний депутат України Олександр Горбунов звернувся до депкорпусу з проханням зняти дане питання, мотивуючи це тим, що рішення міськради не матиме жодної юридичної сили.

“Питання про перейменування Кіровограда зараз лежить у юридичній площині ВРУ. Рішення депутатського корпусу не матиме жодної юридичної сили, але медійно сколихне місто. Особисто я вважаю, що це провокація депкорпусу по загостренню і без того напруженої ситуації у місті”, – повідомив Горбунов.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар