Які статки має головний поліцейський Кіровоградщини (ДЕКЛАРАЦІЯ)

За минулий рік, згідно декларації, т.в.о. начальника ГУНП у Кіровоградській області Сергій Кондрашенко отримав прибуток розміром 181 тис. 212 грн (у середньому – 15 тис. 101 грн). Його родина (дружина та троє дітей) отримали прибуток у 78 тис. 980 грн.

У власності родини Кондрашенків є будинок на 98 кв. м, а також автомобіль “Мазда” 2008 р.в. Більше жодного майна у власності родини Кондрашенків у декларації не значиться.

Довідково:

Сергій Кондрашенко народився 5 липня 1981 року в місті Кіровограді. У 2003 році закінчив Національну академію внутрішніх справ України в м. Києві.

Свою кар’єру в органах внутрішніх справ розпочав на посаді оперуповноваженого відділення карного розшуку Кіровоградського міського відділу міліції, після чого працював на різних посадах в міліції Кіровоградщини, здебільшого пов’язаних з карним розшуком.

З 2011 по 2014 рр. був заступником начальника управління карного розшуку УМВС України в Кіровоградській області.

З вересня 2014 року був призначений начальником Орджонікідзевського районного відділу Маріупольського міського управління ГУМВС України в Донецькій області.

20 січня 2014 року підполковник міліції Сергій Григорович Кондрашенко був призначений тимчасово виконуючим обов’язки начальника Краматорського МВ ГУМВС України в Донецькій області. У перші дні після звільнення Краматорська від бойовиків С. Кондрашенко прибув до міста і керував спецоперацією по затриманню бойовиків на його території.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар