На Кіровоградщині розробили інтерактивну карту партійних приймалень

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

24 травня під час Інформаційного форуму “Стандарти та досвід роботи парламентських партій. Кіровоградська область” громадський консультант Громадянської мережі ОПОРА у Кіровоградській області Зоя Лебідь презентувала Всеукраїнську карту контактів приймалень парламентських партій та 198  депутатів, обраних за мажоритарними округами та представила аналітику щодо ситуації з приймальнями партій та депутатів у Кіровоградській області.

Так на запит про наявні в області приймальні відповіли 4 з 6 осередків парламентських партій в області. Всього є публічними контакти 84-ох осередків партій в області. Після перевірки(моніторингові візити) діючими виявилися 61 партійна приймальня: осередків ВО «Батьківщина» – 19, Радикальної партії Олега Ляшка – 16, БЛОКУ ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» – 10, партії «НАРОДНИЙ ФРОНТ» – 9, об’єднання «САМОПОМІЧ» – 5, ОПОЗИЦІНОГО БЛОКУ – 2. Та 7 приймалень народних депутатів України.  

На даний момент на інтерактивну карту з зазначенням координат нанесено 68 приймалень (до них належать і «працюючі» номера телефонів). Також з карти можна скачати інформацію про ті чи інші партії, знайти будинок в якому та знаходиться тощо.

Мапа контактів парламентських партій знаходиться тут.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар