Суд щодо непублічності Кіровоградської міської ради знову перенесено (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Суд за позовом кіровоградського активіста Дмитра Сінченка щодо непублічності міської влади знову перенесено. Цього разу засідання відбулося на годину раніше, ніж його призначили, і без участі позивача. 

Тож коли позивач із адвокатом прийшли на судове засідання, побачили у розкладі, що розгляд їх справи відбувся годину тому. А в залі уже розпочалось наступне засідання.

Про це Дмитро Сінченко пише на своїй сторінці у Фейсбук.

“У мене таке враження, що суд розгляне мою справу тільки після остаточного перейменування Кіровограда. Сьогоднішнє засідання знову не відбулось. По телефону мені повідомили на 15.00, а насправді засідання призначили на 14.00. Письмової повістки я не отримував, СМС та мейлів мені цього разу не надсилали, на відміну від минулих засідань… Ще й справа, призначена на 15.00, була підозріло подібна на мою – позов до міськради “про визнання неправомірним та скасування рішення”, різниця лиш у прізвищі позивача і відсутності преси… Через мою “неявку” засідання перенесли на 17 травня 2016 року на 9.00. Повістку запропонували отримати особисто у будь-який робочий день. Що ж, залишається почекати ще один місяць…” – пише активіст.

Нагадаємо, суд переноситься уже вдруге.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар