Кіровоград: новим заступником міського голови може стати екс-очільник Добровеличківської РДА

На 3-є засідання ІІ сесії Кіровоградської міськради виноситься питання про те, щоб затвердити кандидатуру Олега Яременка на посаді заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. Якщо депутати підтримають дану кандидатуру, то з 1 квітня Олег Петрович розпочне виконувати обов’язки на новій посаді – зазначається у проекті рішення. 

Олег Яременко під час президентської компанії у 2014 очолював виборчий штаб Петра Порошенка. На місцевих виборах 2015 року був головою Кіровоградського обласного виборчого штабу політичної партії “Наш край” та кандидатом в депутати обласної ради від цієї партії.

Біоградфічна довідка:

Олег Яременко народився 29 квітня 1973 року у місті Черкаси. У 1990 році закінчив черкаську ЗОШ №23 і вступив до історичного факультету Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка. Після закінчення вишу, у 1995 році, працював вчителем історії у Созонівській школі Кіровоградського району.

З 1997 року працював головним спеціалістом апарату Кіровоградської обласної державної адміністрації.

У 1999 році призначений на посаду заступника начальника та начальника управління з питань внутрішньої політики Кіровоградської облдержадміністрації.

У 1997-1999 роках навчався у Дніпропетровському філіалі Української Академії державного управління при Президентові України та здобув кваліфікацію магістра державного управління.

У 2006 році очолював обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі Кіровоградської обласної державної адміністрації.

З 15 квітня 2011 року по 5 березня 2014 Олег Яременко займав посаду голови Добровеличківської районної державної адміністрації.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар