Кіровоградська «Свобода» використала сварку для політичного піару

Прес-служба Кіровоградської обласної організації ВО «Свобода» приховала факти стосовно конфлікту, що стався у Новоукраїнці вчора, 20 березня.

Прес-служба партії написала: “Тетяна Луцаєвська (член міської територіальної виборчої комісії від ВО «Свобода» – ред.) разом із сином о 22:00 поверталися додому після відвідин знайомих. Із приміщення бару «Барселона», повз яке вони проходили, миттєво з’явився нападник і без попередження вдарив жінку ногою в груди. У той же час ще четверо людей у цивільному напали на її сина. Син пані Тетяни не отримав серйозних тілесних ушкоджень, на відміну від неї самої”.

У прес-службі ГУНП у Кіровоградській області Першій електронній повідомили, що інформація не зовсім відповідає дійсності. Між сином свободівки та кількома  жителями Новоукраїнки на ґанку бару «Барселона» зав’язалася словесна сутичка. Потім до них підійшла Тетяна Луцаєвська, витягла телефон, щоб комусь зателефонувати. Хлопці стверджують, що нікого не били, а лише вибили телефон з рук жінки.

«Інцидент, який стався з жінкою, жодним чином не пов’язаний з її політичною діяльністю. Даний факт внесений до реєстру досудових розслідувань за фактом нанесення легких тілесних ушкоджень. Зараз виясняються обставини справи. У поліції жінці дали направлення  на проходження судово-медичної експертизи», – коментує прес-секретар ГУНП у Кіровоградській області Віталіна Бевзенко.

Як повідомили Першій електронній очевидці сутички, Тетяна Луцаєвська начебто була у нетверезому стані.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар