Скільки заробляють кіровоградські чиновники на керівних посадах

У січні Сергій Кузьменко зробив кадрову перестановку в облдержадміністрації – замінив двох заступників. Замість Віти Атаманчук призначив Андрія Коломійцева, а місце керівника апарату обласної державної адміністрації Василя Смаглюка призначив Світлану Лобанову, яка до цього займала посаду заступника директора департаменту економічного розвитку і торгівлі. Перша електронна вирішила проаналізувати декларацію Світлани Лобанової, щоб дізнатися, скільки заробляють кіровоградські чиновники на керівних посадах.

У декларації  Світлани Лобанової  за 2014 рік, яка на той час займала посаду заступника директора департаменту економічного розвитку і торгівлі Кіровоградської ОДА, повідомляється, що у 2014 році вона заробила 86 тис. 207 грн. З них – 86 006 грн заробітна плата. Тобто, виходить, що середня заробітна плата заступника начальника департаменту становить 7167 грн у місяць. Для порівняння – військовим, які проходять службу за контрактом і здійснюють виїзди в зону АТО, зарплату до 7 тис. грн підняли лише з січня 2016 року. До цього вона становила у районі 3500 тис. грн.

Читайте також: Куди перевели заступника голови Кіровоградської ОДА і хто зайняв його місце

Прибуток членів родини Світлани Лобанової (син – у декларації по закону містяться лише відомості про неповнолітніх дітей та мати чоловіка) у 2014 році становив 86 тис. 806 грн.

Також у декларації значиться, що нинішній заступник голови облдержадміністрації володіє житловим будинком – 33,3 кв. м, квартирою – 21,3 кв. м та автомобілем «Шевроле» 2012 року випуску.

Члени родини Світлани Лобанової мають у власності житловий будинок на 42,6 кв. м.

Читайте також: Які прибутки мають заступники голови Кіровоградської ОДА?

Поширити:

Залишити коментар:

коментар