Заступник голови Кіровоградської ОДА офіційно живе дуже скромно

Заступник голови облдержадміністрації Андрій Коломійцев, який до цього займав посаду голови Олександрійської РДА, якщо вірити декларації, живе дуже скромно. У середньому на 4405 грн в місяць.

У декларації Андрія Коломійцева повідомляється, що за 2014 рік Коломійцев отримав 52 862 грн прибутку. Його родина, яка складається з дружини і сина, заробила у минулому році 26 162 грн (у середньому – 2180 грн/міс.).

У власності заступника голови облдержадміністрації також задекларована квартира – 28, 75 кв. м та гараж – 10, 25 кв. м (а от машина у декларації не значиться). У дружини – квартира розміром 92,3 кв. м.

Крім того, на рахунку у банківських установах Андрій Коломійцев має 39 тис. 421 грн (вкладених у звітному році). Також має Андрій Коломійцев кошти у вигляді внесків до статутних фондів – 6778 грн ( з них 2832 внесені у 2014 році).

У реєстрі фізичних осіб-підприємців наявна інформація, що Андрій Коломійцев значиться серед засновників та бенефеціарних власників ТОВ «АФ МТС ТЕХАГРОПРОМ”, директором якої з 31 січня 2014 року є Третяк Леонід Леонідович (у 2010 році був депутатом Олександрійської райради від Партії Регіонів, колишній директор «Олександрійського цукрового заводу»).

Читайте також: За минулий рік голова Кіровоградської ОДА заробив більше мільйона гривень

Довідково:

Андрій Коломійцев (34 р.) – закінчив Одеський державний економічний університет, Дніпропетровський інститут Національної академії державного управління при Президенті України. Має кваліфікацію магістра державного управління.

Державну службу розпочав у 2005 році. Працював в Олександрійській РДА головним спеціалістом управління економіки, начальником управління економіки, заступником голови РДА з економічних питань. З лютого 2015 року – голова Олександрійської райдержадміністрації.

Очолює районну організацію партії «Солідарність – Блок Петра Порошенка»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар