«Батьківщина» може вийти з коаліції в Кіровоградській міськраді через посаду заступника міського голови

Сьогодні, 22 лютого відбулася погоджувальна нарада керівників фракцій та груп в міській раді у міського голови Андрія Райковича. Як повідомляє сайт «Кіровоград24» представники міської фракції «Батьківщина» заявили, що вийдуть з провладної коаліції, якщо вона не підтримає кандидатуру депутата міської ради від їх політичної сили Романа Колісніченка на посаду заступника міського голови.

Погоджувальна нарада носила досить напружений характер. Так зокрема представники міської фракції «Батьківщина» заявили, що вийдуть з провладної коаліції якщо вона не підтримає кандидатуру депутата міської ради від їх політичної сили Романа Колісніченка на посаду заступника міського голови.

Це стало наслідком того, що серед фракцій більшості не мають згоди щодо цієї кандидатури.

Нагадаємо, що раніше міська рада вже голосувала по кандидатурі Романа Коліснічекна. Про те, дана кандидатура не набрала необхідні 22 голоси підтримки (лише 9 «за»).

Чим закінчились переговори з цього питання не відомо. Очевидно, що розвиток цієї ситуації ми побачимо на завтрашньому сесійному засіданні Кіровоградської міської ради.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар