Кіровоградська міськрада закупить ковбаси на 4 млн у фірми з орбіти Табалових

Управління освіти Кіровоградської міськради акцептувало пропозицію ТОВ “УкрПродДонСервіс”. Оголошення про акцепт опубліковане у “Віснику державних закупівель”, передає  Depo. Кіровоград.

ТОВ продасть ковбасних виробів на 4 млн 74 тис 620 грн. Участь у торгах також брало споживче товариство “Добра”, але його пропозиція була на 26 гривень дорожча.

Засновник ТОВ “УкрПродДонСервіс” – Світлана Прасол. Підприємство зареєстроване за адресою: Кіровоград, вул. Аерофлотська, 13.

Там же зареєстроване ПАТ “Смілянський хлібокомбінат”, яке зараз перебуває у процесі припинення діяльності. Власник 18,29% акцій – ПАТ “Кіровоградський хлібозавод” (належить родині Табалових), 24,9% – ПП “Інгул-трейд” (засновник — Інна Шпильова). У 2013 році табалівське ТОВ “Формула ТТГ ЛТД”, яке володіло 25% акцій хлібокомбінату, передало їх ПП “Інгул-трейд”.

За цією ж адресою знаходиться ТОВ “Сториця-новий вік”. Його співзасновник Андрій Довбненко донедавна значився керівником ще одного підприємства, що належить Табаловим, – ПП “Домініон-зембуд”.

Там же зареєстроване ПАТ “Кіровоградське АТП-13555”, контроль над яким ЗМІ приписують Табаловим.

По вулиці Аерофлотській, 13, у Кіровограді також розташоване одне з найвідоміших підприємств Табалових – ТОВ “Торговий дім “Формула смаку”.

Андрій Табалов є депутатом Кіровоградської міської ради. Він також у 2015 році балотувався на мера Кіровограда, але посів третє місце. 2012 року Андрій Табалов та його батько Олександр Табалов потрапили до Верховної Ради за підтримки “Батьківщини”, однак відмовилися входити до її фракції.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар