Кіровоградська “Свобода” пікетує за відставку Яценюка (ФОТО)

Сьогодні, 16 лютого, представники кіровоградського осередку ВО “Свобода” організували пікет перед будівлею облдержадміністрації. Свободівці, у рамках всеукраїнської акції «Прем’єра-мародера – під трибунал», вимагають відставки прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка.

Близько двох десятків активістів ВО “Свобода” прийшли на площу Героїв Майдану з партійними та червоно-чорними прапорами. В руках активісти тримали плакати “Країна воює – уряд грабує”, “Прем’єра-мародера – під трибунал”.

Як розповіли організатори акції, вона приурочена до дня представлення звіту уряду про його діяльність, у Верховній Раді України. Його прем’єр-міністр представить депутатам сьогодні.

“Ми вимагаємо відставки Яценюка через незадоволення соціальною та економічною політикою уряду, через імітацію боротьби з корупцією. Взагалі, немає такого пункту у діяльності цього уряду, яким би ми були задоволені”, – розповів свободівець, депутат Кіровоградської міськради Геннадій Маламен. Також він повідомив, що представники його політсили запрошували на пікетування і представників партії “Батьківщина”, але ті не прийшли.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар