У Світловодську вже почалися кадрові чистки нової влади

Днями Світловодський міський голова Валентин Козярчук звільнив з посади свого першого заступника Олексія Гайдабуру, якого сесія міськради затвердила 14 січня. Про причини цього кроку міський голова розповів кореспондентові Першої електронної.

За словами Козярчука, перед тим як підписати розпорядження про призначення Гайдабури на дану посаду, була проведена ретельна перевірка за попереднім місцем його роботи – начальник відділу енерго-аудиту при Кременчуцькому міськвиконкомі. Результати перевірки виявились позитивними. Але вже за кілька днів після призначення в Інтернеті було розповсюджено інформацію з сайту webeffector.com.ua, де повідомлялося, що Гайдабура О. М. в 2011 р., очолюючи КП «Екологія-Н» (АРК), вчинив корупційне правопорушення за ст. 368 КК України «Одержання хабара», за що його було оштрафовано і звільнено з займаної посади.

«Ми перевірили по лінії СБУ цю інформацію, яка, на жаль, підтвердилась. І хоча ця судимість виявилась погашеною, я все одно підписав йому заяву на звільнення. Я би цього, скоріш за все, не зробив, якби пан Гайдабура ще до свого призначення не таївся і повідомив мені про все особисто», – підсумував Козярчук.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар