Світловодський міський голова пообіцяв розкрити прізвища корупціонерів під час прес-конференції

Вчора, 28 грудня, на п’ятій сесії Світловодської міської ради стався черговий конфлікт між міським головою Валентином Козярчуком та більшістю депутатського корпусу – повідомляє кореспондент Першої електронної газети.

Конфлікт пов’язаний із кадровими питаннями. Нагадаємо, обранці й досі не затвердили кандидатів на заступників голови – першого заступника та заступника з питань ЖКГ і секретаря міськради. На 5-ій сесії депутати відхилили навіть внесення до порядку денного питання щодо затвердження на першого заступника Олексія Гайдабури, начальника відділу енерго-менеджменту та енергетики Кременчуцького міськвиконкому.

На це міський голова Козярчук обурено заявив, що ці перешкоди деякі корумповані обранці роблять навмисно. Міський голова повідомив, що настав час оприлюднити прізвища депутатів, які за попереднього керівництва на шкоду місту вибудували непрозорі схеми для власного збагачення.

Про ймовірних “корупціонерів” Валентин Козярчук  пообіцяв розповісти на прес-конференції, яка відбудеться сьогодні о 14.00.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар