Світловодська міська рада працює без світла (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Сьогодні, 24 грудня,  у Світловодську відбулася четверта позачергова сесія міської ради, пов’язана з фінансово-бюджетними питаннями.

Повідомляє кореспондент Першої електронної зі Світловодська.

Окрім основного питання, міський голова Валентин Козярчук запропонував внести до порядку денного питання обрання першого заступника міського голови. Та ця пропозиція не набрала необхідної більшості депутатського корпусу: 34 обранці замість потрібних 50-ти. Тож пропозиція не була внесена до порядку денного.

До слова, це вже третя невдала спроба світловодського міського голови мати свого першого заступника. На другій та третій чергових сесіях через брак голосів не змогли стати віце-мерами депутат міськради від ГР «Народний контроль» Андрій Москаленко та депутат минулого скликання від ВО «Батьківщина», один із керівників ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Володимир Дем’янюк. Цього разу депутати, посилаючись на регламент позачергових сесії, на яких мають розглядатись виключно бюджетні питання, навіть не забажали поцікавитись, кого цього разу Козярчук пропонував на свого першого заступника.

Між іншим, через аварійний стан сесійної зали адмінбудинку, пленарні засідання світловодської міськради наразі проходять у завеликій для таких заходів концертній залі міського Палацу культури, яка не освітлюється необхідним чином з міркувань економії, що ускладнює для обранців читання тих чи інших документів. Натомість депутат – «свободівець» Юрій Сапянов знайшов вихід – причепив на лоба ліхтарик.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар