Учасники АТО не пустили “Опозиційний блок” до виконавчої влади Кіровограда

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Вчора, 15 грудня, на засіданні Кіровоградської міськради депутати затвердили новий склад виконкому, до якого увійшов член правління ГО «Бойове бартство» Віталій Вязовцев.

Нещодавно Перша електронна писала, що учасники АТО подали офіційне звернення до голови Кіровоградської міськради Андрія Райковича, у якому виступають проти введення до виконавчого комітету міськради представників “Опозиційного блоку”.

Голова ГО Кіровоградська міська організація захисників Вітчизни «Бойове братство» Олександр Величко повідомив, що було подано звернення від трьох організацій (атовці, ветерани, інваліди). Учасники АТО вважають недопустимим введення у виконавчий комітет міста Кіровограда членів “Опозиційного блоку”.

“Ми вважаємо, що вони виступають як противники діючої влади, тому не мають права входити у виконавчі органи влади”, – зазначив Олександр Величко.

Натомість запропонували від цих громадських організацій розглянути кандидатуру – учасника бойових дій Вязовцева Віталія Володимировича. Депутати підтримали цю пропозицію.

Читайте також: Новопризначені члени виконкому Кіровоградської міськради: хто вони?

“Один член виконкому – наш. І радник голови міськради з питань АТО – наш. Ми цим задоволені”, – каже Олександр Величко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар