Учасники АТО проти Опозиційного блоку у виконавчому комітеті Кіровограда

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 10 грудня, учасники АТО подали офіційне звернення до голови Кіровоградської міськради Андрія Райковича, у якому виступають проти введення до виконавчого комітету міськради представників “Опозиційного блоку”.

Про це Першій електронній повідомив Олександр Величко, голова ГО Кіровоградська міська організація захисників Вітчизни «Бойове братство».

“Ми подали звернення від трьох організацій (атовці, ветерани, інваліди). Ми вважаємо недопустимим введення у виконавчий комітет міста Кіровограда членів “Опозиційного блоку”. Адже вважаємо, що вони виступають як противники діючої влади, тому не мають права входити у виконавчі органи влади”, – зазначив Олександр Величко.

Натомість запропонували від цих громадських організацій розглянути кандидатуру – учасника бойових дій В’язевцева Віталія Володимировича.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар