Депутати обласної ради запізнились на роботу в перший же день (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 4 грудня, у Кіровограді вперше засідає новообрана обласна рада. Свій перший робочий день депутати розпочали з півгодинним запізненням – вони не змогли вчасно зібратися в повному складі.

Як повідомляє кореспондент Першої електронної газети  з сесійної зали,  один обранець так і не з’явився  –  на початку засідання зареєструвалося 63 депутати з 64-х.

Нагадаємо, за даними Центральної виборчої комісії, у Кіровоградській облраді  серед 64 депутатів більшість є представниками бізнесу – 32 депутати (50%). Наступними за чисельністю представники влади − 14 осіб (22%). Лише три депутати обласної ради є представниками медицини (4,7%). Крім того, до складу обласної ради увійшли 7 безробітних (11%), 4 пенсіонери (6,1%), 3 громадські діячі (4,7%) та 1 освітянин (1,5%).

Найбільше представників бізнесу пройшли до ради від ВО «Батьківщина» (14 депутатів), БПП «Солідарність» (5 депутатів), ПП «Опозиційний блок» (5 депутатів). Медики ж балотувалися від БПП «Солідарність» (2 депутати) та ПП «Опозиційний блок».

Наймолодшому депутату 22 роки, найстаршому – 68.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар