Бізнес нардепа з Кіровоградщини позбавили ліцензії

Після перевірки Державної інспекції навчальних закладів, Атестаційна колегія МОН відібрала ліцензії у чотирьох філій “вишу Поплавського” (Київський національний університет культури і мистецтв). Про це повідомляє “Дзеркало тижня”.

Крім того, вирішено заборонити вишу Ківалова (Національний університет “Одеська юридична академія”) видавати дипломи державного зразка магістрам з соціології та політології. Причиною цього назвали “розбіжність інформації щодо кадрового складу, матеріально-технічної бази, виконання навчальних програм у поданих закладами матеріалах для акредитації та його фактичного стану у вишах”. Нагадаємо, історія про схему Поплавського з вишем-“клоном” державного університету культури стала відома ще рік тому.

Нагадаємо, рік тому було відомо, що народний депутат, ректор державного Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський створив приватний університет, студенти якого де-факто вчаться в державному виші. Така схема дозволяє заробляти на приватному виші щороку більше 20 мільйонів гривень.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар