Штаб Андрія Райковича звинувачує свого опонента у брехні (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Штаб кандидата на посаду міського голови Андрія Райковича звинувачує іншого кандидата – Артема Стрижакова – у поширенні брехні.

Про це сьогодні на прес-конференції заявив керівник виборчого штабу Райковича народний депутат Костянтин Яриніч.

Яриніч продемонстрував журналістам останній номер друкованого видання «Первая городская газета», на першій шпальті якого розміщено статтю «Власть давит на Стрижакова, чтобы он снялся в обмен на должность», і назвав факти викладені в ній брехнею.

У статті йдеться про те, що на Артема Стрижакова чиниться тиск, з метою вмовити його зняти свою кандидатуру з виборів міського голови, натомість, отримати посаду заступника міського голови. У цьому автор статті прямо звинувачує штаб Андрія Райковича.

«Ніхто не проводив подібних перемовин з Артемом Стрижаковим. Якщо у нього є факти, що йому дійсно пропонували якусь посаду, хай назве прізвища. Ця, так звана політична інсинуація притягує увагу суспільства і може негативно впливати на вибір містян. Це абсолютна брехня», – заявив Костянтин Яриніч.

Також керівник штабу кандидата на посаду міського голови Андрія Райковича розповів, що з наметів Стрижакова поширюють інформацію, що Райкович ніби то проживає в Австрії, а не в Кіровограді. Такі дії пан Яриніч назвав «черные делишки» і запевнив, що вони лише понизять рейтинги Стрижакова.

Всі присутні журналісти дуже хотіли задати питання особисто Андрію Райковичу, проте він знову не з’явився на власну прес-конференцію, присвячену його ж виборчій кампанії.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар