У Кіровограді розпочалися судові баталії кандидатів за місце у другому турі?

Як повідомили сьогодні Першій електронній газеті в прес-службі Артема Стрижакова, Андрій Табалов та партія «Наш край» подали 21 позов до суду з вимогою визнати  результати виборів на частині дільниць Кіровограда недійсними.

«Учора ввечері від Табалова і партії «Наш край» надійшов 21 позов з вимогою визнати протиправними дії виборчої комісії і визнати неможливим встановлення результатів голосування по низці ділянок. Фактично всі позови стосуються Кіровського району, де найвищий рівень підтримки городян саме у Стрижакова. Це свідчить про нездатність опонента Стрижакова гідно прийняти поразку.  Будемо захищати у судах голос кожного виборця», – прокоментувала ситуацію прес-секретар Артема Стрижакова Олена Несен.

У штабі дану інформацію не заперечують, але й не підтверджують.

«Виборчий штаб Андрія Табалова виявив низку порушень під час підрахунку результатів. Вся інформація буде опублікована після офіційного оголошення результатів виборів», – прокоментували ситуацію у виборчому штабі Андрія Табалова.

Нагадаємо, незважаючи на те, що ще немає офіційних результатів виборів, Артем Стрижаков уже подякував кіровоградцям за перемогу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар