Кандидат у мери ініціюватиме перевірку кадрів каналу «Кіровоград»

Сьогодні, 23 жовтня, Андрій Табалов під час прес-конференції пояснив, чому відмовився від участі у теледебатах на каналі «Кіровоград». Крім того, він заявив, що  вкрай незадоволений роботою деяких працівників державного телеканалу, які порушують журналістські стандарти у висвітленні виборчого процесу. Тому він буде ініціювати перевірку кадрів місцевого телебачення на державному рівні.

«На жаль, деякі працівники державного обласного телебачення займаються такими речами, якими треба займатися бульварній пресі. І це дуже прикро, бо державне телебачення стоїть на стражі незалежності України. Так от, така поведінка деяких працівників не зберігає незалежності України. Я буду звертатися до представників центрального штабу партії «Наш край», будемо звертатися до ВРУ, до Кабміну, для того, щоб перевірити доцільність перебування деяких працівників нашої обласної телерадіокомпанії на своїх посадах», – відзначив Андрій Табалов під час прес-конференції.

Свою ж відмову від участі у теледебатах кандидат пояснив тим, що це, на його думку, не дебати, а політичне ток-шоу, яке просуває провладного кандидата.

«Я відмовився від дебатів. Чому відмовився? Я ніколи не грав за правилами влади – ні у 2012 році, ні зараз. Я наголошую на своїй точці зору: це не дебати, де є 6 кандидатів і 4 «обраних» журналісти,  – коментує свою позицію Андрій Табалов. – До речі, сумнівно взагалі як відбирали представників ЗМІ. Якщо за тиражем, то половина повинна відпасти. Думаю, якщо все відбувалось об’єктивно і прозоро, то повинні були запросити абсолютно всіх представників ЗМІ. Більше того, я наголошую: дебати на місцевому рівні повинні розкривати програму і дискутувати відповідно до виборчої програми. Але ми розуміємо, що дебати робили під провладного кандидата».

Генеральний директор КОДТРК Вадим Мурований відповів, що особисто у нього і телеканалу жодних проблем з Андрієм Табаловим немає.

«Всі його претензії в основному стосуються Андрія Богдановича, у якого є його авторська програма «Погляд». По відношенню до мене, у нього ніколи не було жодних претензій,  – відповів Вадим Мурований у коментарі кореспонденту Першої електронної газети. – У новинах ми ніколи не дозволяємо собі жодних оціночних суджень. У цьому я твердо впевнений. Всі платні сюжети завжди виходили і виходять – йому (Андрію Табалову – авт.) ніколи не відмовляли».

На жаль, Першій електронній не вдалося зв’язатися з Андрієм Богдановичем, оскільки він не відповідає на дзвінки. Але ми готові висвітлити його позицію.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар