Кіровоградців агітують навіть там, де не дозволяє закон (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У Кіровограді деякі кандидати та партії розміщують політичну рекламу в салонах транспортних засобів громадського користування. Зокрема, в маршрутках розміщено листівки політичної партії «Рідне місто» та кандидата в депутати міської ради Андрія Федорченка (Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина»).

Так політична реклама партії «Рідне місто» розміщена в маршрутних таксі №8 і 103, а кандидата в депутати Андрія Федорченка – в маршрутних таксі №113.

Голова кіровоградської  міської організації партії «Рідне місто» Геннадій Осетров прокоментував представнику ОПОРИ, що дані листівки розміщувались в маршрутних таксі ще в березні 2015 року, як соціальна реклама, і запевнив, що негайно вживе заходів щодо її усунення. З представниками штабу ВО «Батьківщина» зв’язатися не вдалося.

ГМ «Опора»  нагадує, що вищезгадані дії  – це пряме порушення пункту 6 частини 9 статті 60, ЗУ «Про місцеві вибори»:  «забороняється розміщувати носії політичної реклами на зовнішній поверхні та всередині транспортних засобів громадського користування, у тому числі таксі, у приміщеннях та на будівлях станцій метрополітену, автобусних та залізничних вокзалів, портів та аеропортів».

Прес-служба Громадянської мережі «ОПОРА

Поширити:

Залишити коментар:

коментар