Кіровоградські «радикали» розповіли про боротьбу з «Опоблоком» і нову революцію

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

За тиждень до місцевих виборів представники місцевого та обласного осередку Радикальної партії Олега Ляшка вирішили дати прес-конференцію, на якій розповіли про боротьбу з «Опозиційним блоком», висловили свою офіційну позицію щодо варіанта перейменування Кіровограда в Єлисаветград і озвучили плани провести нову революцію.

Як проінформував Олексій Оскер, помічник нардепа Олексія Ленського, перед початком прес-конференції у Кіровограді відбулось чергове знесення намету «Опоблоку», яке супроводжувалось фізичним протистоянням між прихильниками і противниками «опозиціонерів». За його словами, один з учасників сутички потрапив до лікарні.

Оскер та інші спікери «радикалів» наголосили, що «Радикальна Партія» оголошує війну усім агітнаметам «Опозиційного блоку», які є пособниками «руского міра».

Висловлюючись щодо питання перейменування Кіровограда, «радикали» назвали його «підготовкою проросійських сил до приходу на територію Кіровоградщини воєнних дій».  За словами спікерів, нині в Кіровограді здійснюється звичайне маніпулювання думкою громади, покликане схилити людей на користь проросійського варіанту назви – Єлисаветград. Щоб не допустити повернення імперської назви для обласного центру, депутати Верховної Ради від «Радикальної партії»  подали депутатський запит з вимогою заблокувати на казначейських рахунках 600 тис. грн, які КМР виділили з міського бюджету на організацію та проведення громадського опитування.

А на завершення прес-конференції «радикали» повідомили, що наступного року на українців чекає ще одна революція під новими лозунгами.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар