Вибори на Кіровоградщині: ЦВК і РДА подали різні списки кандидатів у депутати

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Інформація про кандидатів в депутати до Добровеличківської районної ради на сайті ЦВК та сайті Добровеличківської районної державної адміністрації відрізняється. Про це заявили представники однієї з партій  і в одному випадку підтвердили представники ОПОРИ.

10 жовтня 2015 року представник місцевого осередку партії Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» звернувся до Добровеличкіської районної виборчої комісії із заявою, що ними зафіксовано  розбіжності  у виборчих списках партій «Українське обєднання патріотів УКРОП» та «Опозиційний блок» до районної ради, які розміщені на сайтах Центральної виборчої комісії та  сайті Добровеличківської РДА.  Дана заява зареєстрована  Добровеличківською ТВК та взята для розгляду.

Опора перевірила дані факти і виявила, що партійні списки «УКРОПу» повністю ідентичні і на сайті ЦВК і на сайті Добровеличківської РДА. Однак у партійному списку партії  «Опозиційний блок» на сайті ЦВК  за кандидатом у депутати до Добровеличківської районної ради  Фідальго-Поррата Іриною Вікторівною, закріплено  територіальний виборчий округ № 1.  А на  офіційному сайті Добровеличківської районної адміністрації зазначена інформація, що цей же кандидат у депутати закріплений за територіальним виборчим округом № 6.  Через деякий проміжок часу інформація на сайті Добровеличківської РДА  була змінена і стала ідентичною з сайтом ЦВК.

Прес-служба Громадянської мережі ОПОРА

Поширити:

Залишити коментар:

коментар