Кіровоград: кандидат від БПП виграла 7 млн на ремонт лікарні за рахунок несплати ПДВ

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Управління капітального будівництва Кіровоградської облдержадміністрації 5 жовтня акцептувало цінову пропозицію ТОВ «Будмаш-центр» щодо реконструкції Кіровоградської обласної лікарні вартістю 6,73 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

ТОВ «Будмаш-центр» повинно провести реконструкцію поліклінічного відділення Кіровоградської обласної лікарні по просп. Університетському,2/5 – повідомляють НАШІ ГРОШІ.

Реконструкція передбачає проведення робіт із часткової заміни інженерних комунікацій (електрозабезпечення, електроосвітлення, водопровід, каналізація, теплопостачання) та придбання меблів і оргтехніки.

Пропозиція ТОВ «Будмаш-центр» була найдешевшою, але фірма вказала вартість без ПДВ. Тобто з урахуванням податку її пропозиція була б дорожчою на 20% або понад 8 млн грн.

Пропозиції конкурентів були з ПДВ і коштували лише трохи дорожче від безподаткового переможця тендеру. ПП «Камелот -3000» колишнього керівника міської організації Партії регіонів Олександра Кокоша пропонувало 6,75 млн грн. А спільна фірма «Саланг» у формі господарського товариства з обмеженою відповідальністю, яким володіють Оксана Гупало та Ірина Сулім, пропонувало 6,76 млн грн.

ТОВ «Будмаш-центр» належить колишньому кандидату в депутати міськради від «Громадянської позиції» Олександру Тарасову та голові Ради підприємців Кіровоградської області, кандидату в депутати обласної ради від «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» Людмилі Шубіній.

У червні по субпідряду ТОВ «Будмаш-центр» вже виконувало роботи з реконструкції корпусів №1, 3 та 5 Кіровоградської обласної лікарні по просп. Університетському,2/5.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар