Провального нардепа з Кіровоградщини обрали лідером Аграрної партії

@ politeka.net

Виборчий список Аграрної партії до Верховної Ради України і всю команду політичної сили очолив народний депутат Михайло Поплавський. Таке рішення члени партії прийняли на ХХІІ позачерговому з‘їзді, який відбувся 14 липня у Києві.

Про це йдеться на офіційному сайті Аграрної партії, інформує Перша електронна газета.

“Щиро дякую Михайлу Михайловичу за підтримку Аграрної партії, активну позицію і небайдужість до рідної неньки України. Його енергетика просякає кожного, хто вірить у майбутнє свого села чи громади. Михайло Поплавський – справжній лідер Аграрної партії” – наголосив голова Аграрної партії Юрій Крутько.

da3dbb7acb269f2d3ff8afddbf448be9.jpg
@ agroparty.org.ua

Нагадаємо, Михайло Поплавський – український співак, колишній ректор Київського національного університету культури і мистецтв, народний депутат України 4, 7 і 8 скликань (балотувався по одномандатних округах № 101 (Кіровоградщина) і № 194 (Черкащина).

Усе життя навчався і працював лише у сфері культури. Не має досвіду роботи в аграрному напрямку. Після того, як у 1970-х роках Поплавський переїхав з Благовіщенського району до Києва, повертався на батьківщину лише під час передвиборчої кампанії. В інших районах свого округу, за інформацією місцевих ЗМІ, особисто не бував.

16 січня 2014 року голосував за сумнозвісні “диктаторські”. Після кривавих подій 18-20 лютого підтримав проект Постанови про засудження застосування насильства, що призвело до загибелі мирних громадян України на Майдані. Не підтримав «Звернення… про визнання Російської Федерації державою-агресором», законопроект про обмеження трансляції російських кінофільмів, врятував від зняття недоторканості зі скандального нардепа Вілкула, голосував за скасування “зеленого тарифу” для домашніх сонячних панелей на землі.

2014 року був звинувачений у шахрайстві з ліцензією на відкриття приватного “Київського університету культури”. Фігурує у розслідуваннях журналістів і Національного агентства з питань запобігання корупції про не внесення до декларації про доходи деяких об’єктів нерухомості.

На цьогорічних виборах до Верховної Ради Михайло Поплавський йде під №1 у списку Аграрної Партії України, головою якої у вересні минулого року обрали Юрія Крутька.

Читайте також: “Відмивши” 5 мільйонів у селах, іде заробляти у Верховну Раду

Поширити:

Залишити коментар:

коментар