На очільника осередку партії склали протокол за розміщення агітації у Кропивницькому

© ОПОРА

На очільника “Громадсько-політичного руху Валентина Наливайченка “Справедливість” Миколу Чернявського склали адмінпротокол за розміщення банера із зображенням кандидата у президенти Валентина Наливайченка.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт Громадянської мережі ОПОРА.

“Адміністративний протокол склали за незаконне розміщення на трьох поверхах рекламно-агітаційного банеру одного з кандидатів у Президенти на будівлі по вулиці Гоголя”, – підкреслив очільник спеціалізованої інспекції міськради міста Кропивницького Андрій Максюта.

Під час наради з керівниками місцевих осередків політичних партій з питань дотримання положень виборчого законодавства посадовці міськради наголоси на законності розміщення палаток, вихідних даних на білбордах та друкованих агітаційних матеріалів.

“11 січня представники ОПОРИ зафіксували встановлення банера з портретом Валентина Наливайченка без вихідних даних, хоча ЦВК зареєструвала кандидатом у Президенти Наливайченка 8 січня 2018 року. 15 січня на банері доклеїли замовника, тираж, відповідального за друк. Згідно з відповіді ЦВК на запит ОПОРИ, Валентин Наливайченко зареєстрував виборчий фонд 21 січня 2019 року, тобто цей банер ймовірно виготовлений не з виборчого фонду”, – зазначила координаторка спостереження Громадянської мережі ОПОРА за виборами в Кіровоградській області Зоя Лебідь.

На нараді повідомили, що на виборах Президента України нинішнього року перенесуть низку дільниці, або змінять їхню назву.

“Близько 50% дільниць змінять назву, кілька – адресу. Наприклад, на фабриці шпагатно-вірьовочних виробів та в кібернетико-технічного коледжі вже не буде дільниць”, – зазначила начальник управління апарату міської ради Людмила Масло в коментарі ОПОРІ.

Нагадаємо, у Кропивницькому з порушеннями агітують за Кошулинського та поширюють газети з “чорнухою”.

Читайте також: ООН закликає ефективно розслідувати напад на громадського активіста у Кропивницькому

Поширити:

Залишити коментар:

коментар