Генпрокуратура розглянула звернення кропивницьких депутатів щодо блокади Донбасу

перекриття залізниці у Донецькій області / Фото: Facebook Штабу блокади торгівлі з окупантами

Генеральна прокуратура України розглянула звернення депутатів обласної ради, яке надійшло з листом першого заступника Комітету Верховної Ради України Паламарчука М.П. щодо ситуації, яка склалася навколо блокування залізничного сполучення з тимчасово неконтрольованими територіями Луганської та Донецької областей.

Про це повідомляють на сайті Кіровоградської обласної ради.

У зверненні прийнятого на одинадцятій сесії Кіровоградської обласної ради депутати висловили свою підтримку ініціативам ветеранів-учасників бойових дій в АТО, які розпочали блокаду торгівлі з терористами в Луганській і Донецьких областях. Депутати звернулися до Верховної Ради України, Президента України, Кабінету Міністрів України з вимогою докласти всіх зусиль для швидкого припинення торгівельно-економічних відносин з окупантами.

Як зазначає прокурор другого наглядового відділу Максим Кацюба, звернення для перевірки доводів за територіальною юрисдикцією спрямовано до прокуратур Луганської та Донецької областей з пропозицією повідомити про результати розгляду в установлений законом строк.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар