Оновлення міськради Кропивницького: нове управління, антикорупційний сектор, плюс 21 працівник

Сьогодні, 11 квітня, члени виконавчого комітету міської ради Кропивницького ухвалили рішення “Про внесення змін до рішення Кіровоградської міської ради від 29 липня 2014 року № 3263 “Про структуру, загальну чисельність та штати апарату Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів Кіровоградської міської ради”. Згідно з цим проектом рішення, у міській раді буде створено нове управління, сектор у складі апарату ради і чисельність працівників ради збільшиться з 319 до 340.

Якщо цей проект рішення погодять депутати на сесії, у складі міськради буде утворено виконавчий орган зі статусом юридичної особи – управління соціальної підтримки населення. До його складу буде включено структурні підрозділи: відділ по роботі з ветеранами війни, учасниками антитерористичної операції та членами їх сімей та відділ соціальних допомог. Штат управління налічуватиме 11 осіб.

Також у складі апарату міської ради та її виконавчого комітету буде утворено сектор з питань запобігання і виявлення корупції та взаємодії з правоохоронними та контролюючими органами та сектор мобілізаційної роботи та територіальної оборони.

Крім того, збільшиться чисельна кількість працівників Апарату міської ради та її виконавчого комітету, Спеціалізованої інспекції, Управління адміністративних послуг та Управління капітального будівництва.

Загалом штат міськвиконкому збілшиться на 21 особу – з 319 до 340.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар