У Кропивницькому відбудеться музичний батл

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

16 листопада о 18.00 Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва знапрошує кропивничан на черговий захід бібліопроекту «Креативна середа». Цього разу в рамках проекту відбудеться справжній «Музичний батл» – креативний концерт студентів Кіровоградського музичного училища.

Концертна програма насичена, цікава та різноманітна адже представляє собою змагання музичних стилів, виконавців, вокальних та інструментальних колективів.

Як зазначає один з організаторів концерту – Дмитро Бичєв, творча молодь цікавиться різними напрямками музичної культури – від класики до репу. Саме це спонукає їх шукати можливості творчої реалізації та майданчики для виступів. Саме так виникла ідея провести нестандартного концерту талановитих, небайдужих виконавців.

Молоді виконавці представлять свої музичні вподобання та інтереси. На глядачів чекатимуть несподівані дуети – вокальні, інструментальні та змішані, естрадні та класичні пісні,  народні пісні у сучасних обробках, класичні та сучасні інструментальні твори, а також музичні експромти та сюрпризи. Так, наприклад, учасники одного з колективів створюють власні обробки пісень «на слух». Почувши мелодію, вони одразу розкладають її на вокальні та інструментальні партії.

Бібліотека також готує нестандартні виставки-інсталяції на тему музики та музичного мистецтва тож усі відвідувачі одразу зможуть підкріпити своє захоплення музикою книжною інформацією.

Обов’язково завітайте на “Музичний батл”. Цей концерт не залишить вас байдужим. Вхід вільний.

батл

Поширити:

Залишити коментар:

коментар