У Кропивницькому депутат міськради програв суд громадській організації

фото oporaua.org

Учора, 10 листопада, у Ленінському райсуді Кропивницького завершився розгляд судового позову депутата міськради від РПЛ Рафаела Санасаряна проти ГО “Центральноукраїнський антикорупційний офіс”. Суд відмовив Санасаряну у задоволенні позивних вимог.

Про це на своїй сторінціч у соцмережі Фейсбук написав голова ГО Андрій Лаврусь.

Депутат міськради позивався до ГО про захист честі, гідності та відшкодування моральної шкоди, яку він оцінив у 100 тисяч гривень. Приводом позову стала публікація Центральноукраїнського антикорупційного офісу у блогах на одному з інформаційних сайтів під назвою “Корупція – народжується чи здохне на вилах?!“.

У статті йдеться про зв’язок депутата міськради Санасаряна і Дениса Любімова, якого 22 червня 2016 року співробітники СБУ спільно з військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону та співробітниками Управління захисту економіки Кіровоградської області Департаменту захисту економіки Національної поліції України затримали під час одержання частини неправомірної вигоди в розмірі 20 тис. грн. Затримали Любімова у якості посередника, разом з заступником військового комісара з територіальної оборони Кіровоградського міського військового комісаріату майором Олександром Корженком. Більш того, найбільшу суму 25 тис. грн. Денис Любімов отримав у магазині електроніки «Євротехінка», який, як стверджували активісти, належить саме Санасаряну.

Про свою перемогу у суді Андрій ЛАврусь написав на своєму Фейсбуці.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар