14-річний автогонщик із Кіровоградщини привіз бронзу з Молдови

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Фото: Моя Олександрія

Учора, 10 листопада, перед початком засідання виконавчого комітету міський голова С. Цапюк виконав приємну місію. Він нагородив Почесною грамотою Олександрійської міської ради та грошовою винагородою кандидата у майстри спорту з автокросу, 14-літнього Даніла Криська за зайняте ІІІ місце у V етапі відкритого чемпіонату Республіки Молдова з автомобільного кросу.

Пише сайт Олександрійської міськради.

Вітаючи переможця, міський голова зазначив, що Даніл є справжньою гордістю Олександрії. Незважаючи на свій вік, у спорті він досягнув таких вершин, про які гонщики зі стажем можуть лише мріяти.

У 2014 році Даніл Крисько став віце-чемпіоном України з автокросу, а минулого року виборов золото чемпіонату серед спортсменів до чотирнадцяти років. Після цього юнак отримав окремий дозвіл федерації виступати в одному класі з дорослими.

У жовтні 2016 року на Чемпіонаті України у м. Дніпрі Даніл обійшов іменитих гонщиків і отримав срібну медаль. Перемога у Молдові додала до скарбнички нашого земляка ще одну нагороду, яка свідчить про великий професіоналізм і натхненну, наполегливу працю юного спортсмена.

С.Цапюк подякував батькам Даніла Криська за виховання чемпіона та зазначив, що пропонуватиме депутатському корпусу передбачити у міському бюджеті 2017 року кошти для підтримки обдарованої молоді, яка популяризує Олександрію не лише на теренах України, а й за її межами.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар