Перші 25 слідчих Кіровоградщини пройшли курси підвищення кваліфікації

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 8 листопада, в Кіровоградському відділенні навчально-наукового інституту № 4 НАВС поліцейські завершили двотижневе навчання та склали підсумковий іспит. Свідоцтва підлеглим особисто вручив заступник начальника поліції області – начальник слідчого управління Дем’ян Таршин.

Під час занять слідчі поглиблювали власні знання з дотримання прав людини, толерантності та недискримінації в роботі поліцейського, взаємодії поліції та суспільства, протидії торгівлі людьми, попередження насильства в сім’ї, професійної етики, антикорупційного законодавства, ефективної комунікації, стресостійкості.

Переважну більшість часу було приділено вдосконаленню практичних навичок, зокрема, з порядку організації виїзду та прибуття слідчо-оперативної групи на місця вчинення кримінальних правопорушень, криміналістичної реєстрації, взаємодії слідчого з оперативними підрозділами, затримання особи, проведення негласних слідчих (розшукових) дій, порядку визначення предметів та документів речовими доказами, особливостей використання спеціальних знань під час досудового розслідування, проведення слідчого експерименту, здійснення арешту майна, здійснення тимчасового доступу до речей і документів, розслідування дорожньо-транспортних пригод.

За результатами навчань слідчі пройшли тести та отримали свідоцтво про підвищення кваліфікації встановленого зразка.

 1 (17) 3 (8) 7 (3)

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар