Кіровоградщина отримає майже 3 млн грн на житло для сімей військових, які загинули в АТО

Кіровоградщина отримає 2 млн 920 тис. грн на житло для сімей військовослужбовців, які загинули в АТО.

Заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Світлана Лобанова нагадала керівникам територій, що відповідно до нещодавно прийнятої постанови Кабінету Міністрів України стосовно забезпечення житлом сімей загиблих військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції, інвалідів І і ІІ групи з числа військовослужбовців-учасників АТО, на територіях мають бути створені комісії з розгляду заяв щодо грошової компенсації за надання зазначеного житла.

Про це повідомляє сайт КОДА.

За словами Світлани Лобанової, урядом затверджено розподіл субвенції на зазначені цілі. Кіровоградська область отримає 2 мільйони 920 тисяч гривень.

– Але на сьогодні ще не прийняті відповідні розпорядження в Олександрійській райдержадміністрації, у міськвиконкомах Світловодська, Знам’янки і Олександрії та у виконкомі однієї із райрад міста Кропивницького, – зауважила посадовець. – Велике прохання прискорити прийняття зазначених розпоряджень, проведення відповідних комісій та надання копій рішень департаменту соцзахисту облдержадміністрації для того, щоб ми провели розподіл субвенцій.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар