Дорогу Знам’янка-Луганськ-Ізварине на Кіровоградщині перекрито через ремонт

Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області нагадує учасникам дорожнього руху про обмеження руху транспорту на ділянці дороги М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине де триває поточний середній ремонт.

З ряду технічних причин роботи на об’єкті по влаштуванню органо-мінеральної суміші продовжені, відповідно і часткове обмеження руху теж.

Звертаємося до водіїв з розумінням поставитися до вимушених незручностей, адже лише за таких умов можна провести ремонтні роботи якісно. Слід зазначити, що багато хто нехтує цим обмеженням і продовжує їздити по ділянці дороги, що перебуває на ремонті. Такі дії порушників призводять до того, що технологія не витримується, а відповідно і знижується якість ремонту. Дорожники вкотре нагадують водіям та перевізникам, що стан доріг значною мірою залежить від їх свідомості та дотримання ними правил проїзду та перевезення, навантаження.

Об’їхати вказану ділянку можна по дорозі Т-12-05 Кіровоград-Нова Прага-Олександрія, згідно схем проїзду, що встановлені з усіх кінців, що ведуть до цієї ділянки М-04.

Орієнтовно, за сприятливих погоних умов, заборона проїзду продовжиться до грудня. Про відновлення руху по автодорозі М-04 буде повідомлено на офіційному сайті Служби та у ЗМІ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар