Секретар міськради Кропивницького звинуватив частину депутатів у популізмі

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Секретар міськради Кропивницького Андрій Табалов під час апаратної наради, сьогодні, 7 листопада, заявив, що частина депутатів під час засідання міськради займаються популізмом і піаряться.

Зокрема, Табалову незрозуміло, чому Володимир Смірнов на сесії цікавиться питанням вибору об’єктів на які виділяються кошти, коли поряд з ним у залі сидить депутат Пінчук, який входить у комісію ЖКГ, і у якого можна поцікавитись критерієм вибору.

Табалов наголосив, що багато депутатів, які є членами постійних комісій, задають питання про проекти рішень, які пройшли ці ж комісії. Секретар міськради обурився цим фактом.

“Чим займаються на комісіях ці депутати? Можливо вони порпаються у своїх телефонах, чи ще щось. Я вважаю, що комісії мають максимально докладно розглядати кожне питання”, – наголосив секретар міськради.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар