На Кіровоградщині відкрився сезон полювальння на парнокопитних

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

5 листопада у мисливських угіддях Кіровоградщини відкривається сезон полювання на диких парнокопитних тварин, триватиме він до 31 грудня включно.

На полюванні необхідно мати при собі перелік документів: дозвіл на добування мисливських тварин (ліцензію), посвідчення мисливця, щорічну контрольну картку обліку добутої дичини і порушення правил полювання, дозвіл на зброю, а також паспорт на собак мисливських порід у разі їх використання.

Виходити за здобиччю дозволено по суботах та неділях. За день можна вполювати відповідно до ліцензії одну голову парнокопитної тварини.

Охорону мисливських угідь здійснюють рейдові бригади, до складу яких включено представників державної лісової охорони, користувачів мисливських угідь та правоохоронців.

За порушення правил полювання на мисливців накладається штраф в розмірі від 102 до 1020 грн. При повторному порушенні – від 1020 до 2040 грн.

Обласне управління лісового та мисливського господарства нагадує мисливцям, що найголовнішим під час проведення колективних та облавних полювань є чітке дотримання правил безпеки при користуванні зброєю та виконання вказівок розпорядника полювання.

Прес-служба кіровоградського ОУЛМГ

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар