У Кропивницькому студенти-історики показали свої таланти

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У КДПУ ім. В. Винниченка щорічно проходять “Вернісажі талантів”, де першокурсники показують свою творчість. Найкращі – згодом відстоюватимуть честь свого факультету на загальноуніверситетському етапі конкурсу.

Щорічний “Вернісаж” відкриває нові таланти у студентів факультету історії та права. Традиції та інновації розкривають можливості першого курсу, допомагають їм увійти у факультетське родинне коло. Свято пісень, гумору, танцювальної фієрії, тонкости словесного дару підтвердило професійну школу на факультеті. Молоде покоління за покликанням серця, за прикладом своїх креативних, патріотичних і поважних вчителів (випускників факультету) прийшло навчатися, популяризувати історичну, правову, філософську школу України.

Учасники й глядачі концерту отримали безліч емоцій і вражень. Кожен старався ними поділитися. Юля  Поляк, студентка  першого курсу, вважає: ««Вернісаж талантів» гуртував  нас, розкривав  у кожному щось особливе й нове. Адже, всі ми прагли показати свої вміння й порадувати глядачів. Кожен номер передавав романтику душі, що відлунювалася у серцях слухачів».

Студенти третього курсу назвали  свято «символічною посвятою  першокурсників у творче життя колективу, традицією, яка об’єднує  декілька поколінь студентів, викладачів».

Старшокурсники вважають, що «студенти першого курсу подарували справжнє диво, довели, що факультет історії та права залишається мистецькою скарбницею талантів». Вони бажають першокурсникам «наснаги, терпіння, гарних друзів і не втрачати свій запал».

Інформацію надано медіа групою “Університетський меридіан”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар