Технологія ремонту дороги на Кіровоградщині не дотримується через водіїв-порушників

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

САД нагадує автомобілістам про обмеження руху транспорту на Кіровоградщині та зазначає, що через водіїв-порушників важко дотримуватися технології ремонту, що значно впливає на якість дороги.

У Кіровоградській області обмеження руху транспорту діє на ділянці дороги М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине, де триває поточний середній ремонт. З ряду технічних причин роботи на об’єкті по влаштуванню органо-мінеральної суміші продовжені, відповідно і часткове обмеження руху теж.

“Звертаємося до водіїв з розумінням поставитися до вимушених незручностей, адже лише за таких умов можна провести ремонтні роботи якісно. Слід зазначити, що багато хто нехтує цим обмеженням і продовжує їздити по ділянці дороги, що перебуває на ремонті. Такі дії порушників призводять до того, що технологія не витримується, а відповідно і знижується якість ремонту. Дорожники вкотре нагадують водіям та перевізникам, що стан доріг значною мірою залежить від їх свідомості та дотримання ними правил проїзду та перевезення, навантаження”, – повідомляють у прес-службі САД.

Об’їхати вказану ділянку можна по дорозі Т-12-05 Кіровоград-Нова Прага-Олександрія, згідно схем проїзду, що встановлені з усіх кінців, що ведуть до цієї ділянки М-04.

Орієнтовно, за сприятливих погоних умов, заборона проїзду продовжиться до грудня. Про відновлення руху по автодорозі М-04 буде повідомлено на офіційному сайті Служби та у ЗМІ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар